Predstava Koraki v času: Kolodvor

Plesni dogodek Koraki v času – Kolodvor

Že tretje leto zapored, se je v Španskih borcih odvil dogodek Plesnega kluba Forma Koraki v času, z letošnjim naslovom Kolodvor, katerega premiera je bila 12. novembra 2017. Idejni vodja in koreograf, ki združuje ekipo različnih plesnih stilov in plesnih šol, je Jadran Živkovič, ki od leta 1987 poučuje step in koreografira za gledališče, televizijo in tekmovanja, tako doma kot v tujini. Jadran k ustvarjanju spodbuja tudi sodelujoče plesalce, ki so v predstavi predstavili tudi lastne koreografije.

Prepletajo se točke stepa, body beata, hiphopa, jazza in moderna, dogajanje na odru pa popestrita tudi pevki Tia in Katja Skok. Plesno-pevska predstava se odvija na avtobusni postaji, na kateri lahko spremljamo zgodbe posameznikov.

Predstavo si lahko ponovno ogledate 13. januraja 2018 v Španskih borcih.

Nastopajoči:

Rok Pfajfar, Mana Podgrnik, Neja Petrič, Sara Pleško, Ines Petelin, Špela Šebenik, Boštjan Kravanja, Laura Burjak, Tina Šegina, Sara Živkovič, Anja Jeršan, Tian Čehić, Urša Grm, Nika Ojsteršek, Aleša Premrl, Katja Skok, Čarna Konestabo Pergar, Gabriela Šetina, Svit Jeram, Alena Granda, Neja Šurca, Tanja Brežnik, Jasna Vehovar, Irena Šerbec Robar, Marko Dulmin in Brigitte Tenzer.

Gostje:

Tia Skok, Marija Petrovčič, Sebastjan in Luka Vodlan.