Cenik

Osnovni mesečni prispevek  je sestavljen iz članarine in vadnine. Osnovni mesečni prispevek se klubu plačuje vsak mesec po prejetih računih, izdanih s strani kluba:

  • osnovni program enkrat  tedensko 60-90 minut (25 € mesečna članarina + 15 € vadnina) -> 40 €
  • osnovni program dvakrat tedensko 60-90 minut (40 € mesečna članarina + 30 € vadnina) -> 70 €

Mesečna članarina se plesalcu zaračuna redno vsak mesec od vpisa v klub do vključno junija 2018. Daljša odsotnost plesalca ne vpliva na višino članarine. V primeru odsotnosti, dokazane z originalnim zdravniškim opravičilom (bolezen, poškodba, operacija, zdravniška rehabilitacija…), daljše od treh zaporednih treningov enega izbranega programa, se zniža vadnina. Znižana vadnina se obračuna v prihodnjem mesecu. Taka odsotnost plesalca mora biti sporočena na mail kluba info@pk-forma.si najkasneje na prvi dan odsotnosti plesalca.

Za naše člane nudimo določene ugodnosti:

V primeru obiska dodatne dejavnosti enkrat tedensko se pri mesečnemu prispevku ne obračuna članarina v višini 25 €. Obračuna se samo vadnina, ki znaša 25 € na mesec. Mesečni prispevek za dodatno dejavnost enkrat tedensko tako namesto 40 € znaša -> 25 €

V primeru obiska dodatne dejavnosti dvakrat tedensko se pri mesečnemu prispevku ne obračuna članarina v višini 40 €. Obračuna se samo vadnina, ki znaša 45 € na mesec. Mesečni prispevek za dodatno dejavnost dvakrat tedensko tako namesto 70 € znaša -> 45 €

Tekmovalci kluba za dodatne treninge baleta enkrat tedensko doplačajo samo  vadnino vsak mesec v višini -> 15 €

Tekmovalci kluba za dodatne treninge akrobatike enkrat tedensko doplačajo samo vadnino vsak mesec v višini -> 15 €

Tekmovalci kluba za dodatne treninge baleta in akrobatike skupaj doplačajo samo vadnino vsak mesec v višini -> 20 €

V primeru obiska dveh programov, od katerih se vsak izvaja dvakrat tedensko, se z doplačilom 5 €/mesec plesalec lahko vključi v neomejeno število dodatnih programov -> 5 €

V primeru družinskih članov veljajo sledeči popusti:

  • pri drugem družinskem članu upoštevamo 10% popusta vadnine v primeru, da vsak družinski član obiskuje le en program plesnega kluba.
  • pri tretjem družinskem članu upoštevamo 15% popust vadnine v primeru, da vsak družinski član obiskuje le en program plesnega kluba.
  • pri vsakem nadaljnem družinskem članu upoštevamo dodatnih 5% popusta vadnine v primeru, da vsak družinski član obiskuje le en program plesnega kluba.

Popusti se med seboj ne seštevajo!