Eva Vidmar

Sem Eva in ples me spremlja že od malih nog. Svoje prve plesne korake sem z otroškimi plesi naredila pri treh letih. Vse od takrat se od plesa še nisem ločila in ne morem si predstavljati, da se sploh kdaj bom, ker je ples postopoma postal moja največja ljubezen in strast v življenju. Ples mi predstavlja izražanje in svobodo, v vsakdanu pa pobeg skrbem in užitek. Na svoji plesni poti sem se preizkusila in tekmovala v več različnih zvrsteh kot so disco-dance, hip hop, house, popping, electric boogie, show dance in street dance, ker verjamem, da vsaka zvrst doprinese nekaj novega v zakladnico plesnega znanja. Tekmovati sem začela pri šestih letih ter dosegla številne visoke rezultate v solo, duo, malih skupinah in formacijah tako v Sloveniji kot v tujini.
Izmed rezultatov bi izpostavila naziv državne prvakinje v kategoriji disco dance duo leta 2009 in 2010, skupaj s sestro Špelo pa leta 2013. S Špelo sva isto leto dosegli tudi 2. mesto na svetovnem pokalu na Madžarskem. Leta 2013 sem dosegla tudi 3. mesto na državnem prvenstvu v kategoriji electric boogie solo in 2. mesto na mednarodnem tekmovanju Dutch open. V kategoriji street dance duo sem istega leta postala državna in svetovna prvakinja. Leta 2015 pa sem pridobila naslov državne in svetovne prvakinje še v street dance solo kategoriji v koreografiji Matica Zadravca. Zadnji rezultat je naslov državnih prvakinj, ki sva si ga s sestro Špelo v kategoriji street dance duo člani v lastni koreografiji priplesali leta 2017. Poleg tekmovanj pod okriljem IDO, si pridobivam še druge plesne izkušnje. Leta 2013 sem bila finalistka showa Slovenija ima talent s skupino Maestro sistaz, najraje pa se udeležujem hip hop Freestyle battlov. Leta 2014 in 2015 sem osvojila tudi zmago na Roofovem kidz battlu.
Redno širim svoje plesno znanje na plesnih izobraževanjih doma in v tujini, ter nikoli ne preneham s plesnim ustvarjanjem. Svojo ljubezen do plesa in znanje pa z največjim veseljem predajam mojim učencem.