Kondicijske priprave – plesne počitnice

Spoštovani starši in plesalci PK Forma,

zadnji teden počitnic lahko plesalci PK Forma preživijo v naši družbi na plesnih počitnicah. Počitnice so namenjene vsem našim plesalcem, ki se želijo v družbi svojih soplesalcev pripraviti na začetek plesne sezone. Vsak dan bomo plesali, spoznavali različne plesne tehnike in skupaj ustvarjali v procesu nastajanja plesnih miniatur. Otroci bodo plesali z Natašo Potočnik (jazz), Uršo Grm (jazz &modern), Evo Vidmar (hip hop), Tianom Ćehićom (modern) in Mihatom Gerbcom (akrobatika).

Vsak dan se bodo vrata v Formo odprla ob 7.30, kjer vas bova pričakali Urša in Nataša. Po jutranjem treningu bo v Formi poskrbljeno za malico, nato pa se bomo odpravili dnevnim aktivnostim naproti.

Po kosilu v sosednji gostilni pod nami (Kurji tat) in kratkem počitku, bomo vsak dan v dveh skupinah (glede na plesno predznanje) opravili še plesni trening, kjer bomo spoznavali različne plesne tehnike. Varstvo vsak dan poteka do 16.30. Vse na novo osvojene korake bomo predstavili na zaključnem internem nastopu (v petek, 30. 8. 2019 ob 16.30), s katerim bomo zaključili naše plesne počitnice.

Cena udeležbe je 120,00 eur. V ceno so vključeni vsi stroški (vsak dan malica, kosilo, vsi treningi, vstopnina v ZOO ter avtobusni prevoz v ZOO, vstopnina na bazen Kolezija). Družinam z dvema prijavljenima otrokoma bomo upoštevali popust za vsakega člana (15,00 eur pri posameznem otroku).

POMEMBNO:  za lažjo organizacijo nam najkasneje do 22. 8. 2019 na mail  natasa.potocnik@siol.net pošljite naslednje podatke:

IME PRIIMEK OTROKA:

KONTAKTNA ŠTEVILKA STARŠA:

MOREBITNE ALERGIJE NA HRANO:

MOREBITNE OSTALE POSEBNOSTI:

 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na zgoraj navedenem e- mail naslovu. Do takrat pa naj bodo počitniški dnevi čim bolj sončni!!